Fjernvarme er et billigt og miljørigtigt valg

Hos Møllemand VVS & Murer har vi opnået en stor faglig kompetence inden for etablering af fjernvarme samt vedligeholdelse, renovering og service. Vi bestræber os på at være beboere og virksomhedsejere på Langeland og Sydfyns foretrukne samarbejdspartner inden for al VVS- og murerarbejde, og derfor tilbyder vi naturligvis billige og miljøvenlige energiløsninger.

Fjernvarme kan typisk give dig besparelser på helt op mod 25% sammenlignet med opvarmning via et traditionelt oliefyr. Det er samtidig en miljøvenlig opvarmningsløsning, der er billig at installere, og fjernvarme kan derfor være ren win-win for både privat, virksomheder og institutionsejere.

Udskift oliefyr til fjernvarme

Vi anbefaler bl.a. fjernvarme til dig, hvis du i forvejen har en varmeinstallation af ældre dato såsom et oliefyr, og du derfor ønsker en grønnere energiløsning. Det er ikke alle steder på Langeland, at det er muligt at blive tilkoblet fjernvarmesystemer, og dertil har vi naturligvis alternativer – såsom varmepumper – som vi kan diskutere i fællesskab.

Fjernvarme er gennemsnitligt set den mest miljøvenlige samt billigste løsning inden for boligopvarmning, hvilket drager mange af vores kunder til at vælge netop denne løsning. Vi har opnået en stor viden om de forskellige typer fjernvarmeinstallationer, så vi kan vejlede dig om præcis den løsning, der bedst vil imødekomme din bolig og dine energibehov. Du kan indhente et godt tilbud allerede i dag.

Servicetjek af fjernvarmeanlæg på Langeland og Sydfyn

Eftersom et fjernvarmeanlæg – ligesom alle andre energiinstallationer – er en nødvendig del af hverdagen, er det vigtigt, at du husker at få foretaget servicetjek af dit anlæg. Det er en meget kedelig situation akut at stå uden varme i boligen eller varmt vand, og dette kan meget ofte forebygges ved regelmæssige servicetjek af dit fjernvarmeanlæg.
Du kan altid kontakte os hos Møllemand VVS & Murer i forbindelse med service af dit fjernvarmeanlæg, så du er sikret, at det enten fungerer optimalt eller får udbedret eventuelle fejl.

Vil du høre mere? Kontakt os allerede i dag

Vi sidder klar på henholdsvis tlf. 29 43 83 03 eller på mail per@moellemand.dk til at give dig kyndige råd og vejledning i forbindelse med fjernvarme. Vi kommer også gerne og aflægger dig et besøg, hvor vi kan gennemgå din nuværende installation og derpå udforme et uforpligtende tilbud på installation af fjernvarme.

Kontakt os