Levering, installation og udskiftning samt reparation og service af pillefyr

Hos Møllemand VVS & Murer ApS udfører vi levering, installation og udskiftning samt reparation og service af pillefyr på Langeland, i Svendborg og på resten af Sydfyn. Rigtig mange skifter fra oliefyr til pillefyr grundet fyringsprisen, der som regel vil falde med minimum 50%. Både private og erhverv kan få et pillefyr.

Møllemand VVS & Murer ApS tilbyder dig råd og vejledning i forbindelse med ny installation og servicering af pillefyr. Vi guider dig, så du tager de helt rette valg og til du kan betjene dit fyr på den mest hensigtsmæssige måde.

Elektronisk styret pillefyr

Det smarte ved et moderne pillefyr er, at det kan styres elektronisk. Dette betyder, at du kan selvstyre dit pillerfyr ved hånden. – Et moderne pillefyr kan knyttes til en tablet, smartphone eller computer. På den måde giver det dig mulighed for at overvåge, indstille og tidsindstille dit fyr, også selvom du ikke er hjemme.

Ved selvstyring kan du sikre, at dit pillefyr ikke bruger unødig energi, når du ikke er hjemme. – Men du kan indstille fyret til at varme huset op indtil du kommer hjem. Et moderne pillefyr kan også selv regulere varmen, når temperaturen falder udenfor.

NBE pillefyr gør det nemt for dig

En ny kedelserie, kaldet RTB, er udviklet af NBE Productions. Den nye serie er et resultat af mange års udvikling, know-how og innovation. Med et pillefyr fra NBE Productions skal du stort set ikke gøre så meget. – Det eneste du skal sørge for er: træpiller i siloen og tømme askeskuffen for hver 2-3.000 kg træpiller. NBE Productions har leveret mere end 50.000 anlæg til forbrugere i over 40 lande.

Skal vi hjælpe dig?

Møllemand VVS & Murer ApS hjælper dig med levering, installation og udskiftning samt reparation af pillefyr på hele Sydfyn. Et pillefyr kan give dig besparelser på varmeregningen! Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på tlf.: 29 43 83 03 eller skriv en mail til os på: per@moellemand.dk.

Kontakt os