Stor erfaring med eftersyn af oliefyr

Hos Møllemand VVS & Murer ApS arbejder vi også med oliefyr. Vi har stor erfaring med eftersyn af disse og vi sørger for at holde dit oliefyr i god form. Vi står klar til at hjælpe dig alle dage både aften og weekend, hvis der skulle opstå driftsforstyrrelser.

Hos Møllemand VVS & Murer ApS går vi op i at levere et kvalitetsbevidst stykke arbejde og yde den bedste service til dig.

Hvad er et oliefyr?

Et oliefyr er et omvarmingsanlæg, hvor opvarmningen sker ved forbrænding af olie.

Et oliefyr består af tre dele:

  • Oliebrænder
  • Oliekedle
  • Skorsten

I oliebrænderen bliver olien forstøvet, blandet med luft og antændes samt brændes. Oliekedlen sørger for at flammens varme bliver ført til centralvarmevandet, der cirkulerer fra kedlen og ud i radiatorerne. Den tredje del bliver røgen ledt fra forbrændingen ud i det fri via skorstenen.

Det er vigtigt at alle tre dele passer sammen og hele oliefyret holdes ved lige løbende. – På den måde vil din olie række længst. Skulle der opstå problemer med at dit fyr ikke fungerer optimalt, så kan du sagtens udskifte enkeltdele. – Dog er det næsten nødvendigt også at skifte oliebrænderen, når du får skiftet oliekedlen.

Du får en driftssikker og billig måde at opvarme dit hjem på ved brug af et oliefyr. Med et moderne oliefyr, der er indstillet korrekt, giver dig næsten 100% energieffektivitet. – Hvilket
betyder, at du udnytter din olie optimalt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Møllemand VVS & Murer ApS står altid klar med et knivskarpt tilbud. – Uforpligtende tilbud. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning på en god og miljørigtig måde. Har du en ældre oliekedel, som du synes bruger en del olie eller noget helt andet? – Du er velkommen til at kontakte os på mail eller på telefonen allerede i dag og høre mere om dine muligheder, eller hvis du evt. har nogle spørgsmål.

Lad Møllemand VVS & Murer ApS hjælpe dig! – Både private og virksomheder. Ring til os på tlf.: 29 43 83 03 eller skriv en mail til os på: per@moellemand.dk.

Kontakt os