Vi har grønne ambitioner for dig, virksomheden og miljøet

Hos Møllemand VVS & Murer bestræber vi os på at være beboere og virksomhedsejere fra Langeland og Sydfyns foretrukne samarbejdspartner inden for alle afskygninger af VVS- og murerfaget. Derfor tilbyder vi naturligvis også installation af klimavenlige energiløsninger.

Vidste du fx, at du kan spare mange penge på din elregning og reducere dit CO2-udslip ved at vælge en varmepumpe som din energiløsning?

Varmepumper anvender luftens naturlige varme, så din husstand eller virksomhed får produceret varmeenergi hele året rundt. Det gør dem til den billigste og mest energisparende løsning på sigt.

Vi tilbyder opsætning og installation af tre forskellige bæredygtige energikilder

I kraft af vores faglighed er vi opmærksomme på den miljøbelastning, som nogen energikilder bidrager med, og vi ønsker derfor at give vores kunder muligheden for at prioritere et bæredygtigt valg. I dette afsnit kan du læse mere om fordelene ved de tre forskellige varmeanlæg, som vi tilbyder, så du kan tage et informeret valg om din nye energikilde:

Jordvarmepumpe

En jordvarmepumpe er en god løsning for dig, der har en stor grund med mulighed for nedgravning af jordvarmeslanger. Jordvarme er en meget energieffektiv løsning, da den udnytter den varme, der er lige under jordoverfladen – ca. én meter nede i jorden. Med en jordvarmepumpe opvarmes både din bolig og dit brugsvand, og det er dermed en løsning, der garanterer dig en økonomisk gevinst samt er fordelagtig for miljøet.

Luft/vand-varmepumpe

Har du en eksisterende varmeinstallation samt et ønske om at udskifte varmekilden fra f.eks. et oliefyr til et mere økonomi- og energibevidst valg? Så ligger valget på en Luft til Vand varmepumpe. Denne form for varmeanlæg overfører energi til vandet i dit centralvarmeanlæg. Hertil anbefales det at installere en akkumuleringstank i forbindelse med Luft/Vand varmepumpe.

Mere om luft til vand

Luft/luft-varmepumpe

En Luft til Luft varmepumpe er brugbar til fx et sommerhus, hvor der ikke er et eksisterende centralvarmeanlæg. Denne form for varmepumpe er lille og meget nem at montere. Hvis du ønsker at forbedre dit indeklima i dit sommerhus eller lignende, så er Luft/Luft en rigtig god løsning, da du med denne løsning undgår fugtig luft. Den er samtidig en billig måde at få opvarmet huset hurtigt efter behov.

Mere om luft til luft

Montering, service og installation af varmepumpe

Hos Møllemand VVS & Murer er vi med dig fra start til slut i processen. Vi står både for montering, service og installation af din varmepumpe på Langeland og Sydfyn, så du nemt og trygt kan få udskiftet din gamle energikilde med en miljøvenlig og billig opvarmningsmetode. Som det fremgår af vores introduktion til de tre løsninger, er der variation i, hvordan pumperne teknisk udvinder varme, og monteringen ser derfor også forskellig ud afhængig af typen. Vi har bred erfaring inden for alle løsningerne, og vi forklarer gerne, hvad vi foretager os under processen, så du kan blive klogere på din nye energikilde.

Fortsat i tvivl? Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om de forskellige varmeanlæg, montering, service eller lignende. Vores kyndige medarbejdere kan vejlede dig i forbindelse med valget af varmepumpe, så du er sikker på at bestille den løsning, der passer bedst til dig og dine behov. Vi er også behjælpelige med finansiering – kontakt os på tlf. 29 43 83 03, vores kontaktformular eller på mail per@moellemand.dk.

Kontakt os