Service og vedligeholdelse af vvs-installationer​

Hos Møllemand VVS & Murer tilbyder vi service af VVS- og energiinstallationer på Langeland og omkring Svendborg. Vi har blandt andet specialiseret os i service og vedligeholdelse af installationer i fritidsboliger i sommerhusområderne, hvor husene ofte er forladt i længere perioder om vinteren. Vi kan også tilbyde vinter- og sommerklargøring.

Få en fast aftale eller få service efter behov

Meget af vores service og vedligeholdelse af VVS- og energiinstallationer handler om udskiftning af vandhaner, toiletter og varmevandsbeholdere, samt af løbende service af varmesystemer.

Vi sørger i samme forbindelse for at have en løbende dialog med kunderne, hvor vi samtidig kommer med tips til den daglige vedligeholdelse. Vi giver også tips, så du nedsætter risikoen for problemer.

Når vi har faste aftaler om service i helårsboliger, erhvervsejendomme og fritidshuse, kan vi samtidig tilse de mere ordinære VVS-installationer som vandhaner og toiletter, men også ventilationer. ​ Det gælder i særlig grad i fritidshusene, hvor det altid er en kedelig start på ferien, hvis afløbet er stoppet, og vandhanen ikke kan åbnes. Vi kan også servicere i forbindelse med sommerhusudlejning.

Ring til os for at høre hvad vi kan tilbyde

Hvis du har brug for VVS-service, eller hvis du ønsker en fast aftale til din ejendom, dit hus eller dit sommerhus, så kan du kontakte os hos Møllemand VVS & Murer for at få et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 29 43 83 03. Du kan også vælge at sende e-mail til os per@moellemand.dk.

Kontakt os