Vintersikring af sommerhus på langeland og i svendborg​

​Møllemand VVS & Murer ApS tilbyder vintersikring af sommerhus, fritidshus og alle andre ejendomme, der lukkes ned om vinteren. Vi udfører vintersikring af sommerhuse på Langeland, i Svendborg og omegn. ​

Vi tømmer og lukker vandrør ved vintersikring af sommerhus

Vintersikring af sommerhus sker i al sin enkelthed ved, at vi lukker vandrør af, ligesom vi tømmer dem for vand, således der ikke sker skader i sommerhuset, når kulden slår igennem. Vi kan i samme forbindelse råde og vejlede omkring de øvre forhold i sommerhuset, når det skal overlades til vinterkulden.

Når foråret har markeret sig, eller når sommeren er kommet, kan vi være behjælpelige med at åbne for vandet. Vintersikring af sommerhus handler således både om at lukke ned, så der ikke kommer fugt-, vand- og frostskader, men også om, at det hele virker, når sommeren kommer tilbage. ​

​​​I forbindelse med vintersikring af sommerhus eller sommerklargøring kan vi også udføre andre former for VVS-arbejde, hvilket kan være service og vedligeholdelse af pillefyrfjernvarme og andre varmeinstallationer.

Vi kan endvidere hjælpe med energioptimering og energitilskud i forbindelse med renovering og modernisering af varmeanlæg i sommerhuse.

Få et tilbud på vintersikring af sommerhus af Møllemand VVS

​Hvis du er interesseret i information om vintersikring af sommerhus, herunder et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte Møllemand VVS & Murer ApS ved at ringe på telefon 29 43 83 03 eller ved at skrive til per@moellemand.dk. Vi står altid til rådighed med gode råd og kompetent vejledning.

Kontakt os