Forsikringssager udbedres​

Når uheldet er ude, kan Møllemand VVS & Murer ApS altid sørge for, at skaden udbedres hurtigt og effektivt. Vandrør der springer i gulvet, en radiator der springer læg.

Vi arbejder sammen med professionelle sporingsfolk der hurtigt og præcist kan lokalisere lækager på vandrør, så vel som varmerør i gulve eller anden skjult installation.

Vi står til rådighed med vores faglige ekspertise og klarer kontakten til forsikring og taksator. Ved skader, som kræver udbedring med det samme, kommer vi hurtigt og sørger for udbedring, så du kan vende tilbage til dagligdagen med det samme. ​

Er det en større skade, som kræver omfattende håndtering, klarer vi naturligvis også det, sammen med evt. andre professionelle og kvalitetsbevidste håndværkere.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig

Gennem tiden har vi håndteret simple såvel som komplicerede skader og kan derfor hjælpe med udbedring af enhver art. Står du med en skade, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi tilbyder, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon: 29 43 83 03.

Kontakt os