Nybyggeri og renovering kræver også en vvs-installatør​

Hos Møllemand VVS & Murer tilbyder vi alt i VVS- og energiinstallationer i forbindelse med både nybyggeri og renovering. Det kan også være i forbindelse med ombyggeri eller en tilbygning, hvis der måske også skal laves VVS. Vi holder til på Langeland, men laver VVS ved nybyggeri og renovering mange andre steder, herunder i Svendborg.

Vi har stor erfaring med vvs ved nybyggeri og renovering

Vi har stor erfaring med alle typer af VVS-opgaver ved blandt andet nybyggeri og renovering. Det kan for eksempel være nye vand- og varmeinstallationer, herunder installation af gulvvarme og montering af nye radiatorer.

Nybyggeri og renovering er altid en god anledning til at få gulvvarme, og gulvvarme er noget, som alle bliver glade for, når de først har prøvet at have det.​

Vi har endvidere stor ekspertise inden for solvarmepillefyr, brændefyr, oliefyr og fjernvarme. Men køkkener og badeværelser samt gæstetoiletter er også et oplagt sted at inddrage ved en renovering, ligesom det naturligvis er helt uundværligt ved nybyggeri. Vi kan endvidere lave en moderne og effektiv boligventilation.

Ring for at bestille tid til en grundig drøftelse

​Vi starter altid en grundig dialog med den enkelte kunde, så vi kan få drøftet de konkrete ønsker og behov for VVS- og energiløsninger ved enten nybyggerier eller ved renoveringer.

Du kan kontakte os hos Møllemand VVS & Murer, hvis du ønsker at aftale et møde. Du kan ringe til os på telefon 29 43 83 03, men du kan også skrive til os på per@moellemand.dk.

Kontakt os