Vi har gennem vores arbejde som murerfirma i Langeland opnået en stor faglighed inden for næsten alle afskygninger af murerarbejde, og du kan her få en indsigt i de ydelser, vi typisk udfører. Hvis du skulle gå med andre ønsker på sinde, må du ikke tøve med at rette henvendelse til os – vi kan sikkert også hjælpe dig med det.

Vi udfører opgaver som:

Murerarbejde leveret til tiden, til den rette pris og god kvalitet

Hos Møllemand VVS & Murer bestræber vi os på at være beboere og virksomhedsejeres foretrukne murerfirma på Langeland og Sydfyn, inden for alle afskygninger af VVS- og murerarbejde. Vi er et erfarent murerfirma, der har haft glæden af at servicere såvel erhvervs- og privatkunder fra vores hovedsæde på Langeland, og vi sætter altid pris på en god udfordring.

I forbindelse med større opgaver inden for murerarbejde, kan vi fremhæve disse services:

Hvad end omfanget af den opgave, du sætter os på, er, arbejder vi altid målrettet mod at efterlade vores kunder og andre partnere i projektet med en oplevelse af et perfekt udført stykke arbejde og én mindre ting at bekymre sig om.

Renovering af bindingsværkshuse

Udover de ovennævnte opgaver påtager vi os også opgaver specifikt med bindingsværkshuse, der har brug for lidt hjælp til at genvinde dets sjæl og charme. Her har vi en bred erfaring inden for arbejdet med disse mere skrøbelige bygningsstrukturer, hvis originale detaljer er så vigtige, så du kan uden tøven kontakte os i forbindelse hermed. Vi tilbyder selvfølgelig også opgaver som sandblæsning og vandskuring for at modernisere dine mure og meget, meget mere.

Indhent et godt tilbud allerede i dag

Hos Møllemand VVS & Murer sætter vi altid pris på et nyt, spændende projekt, men vi påtager os også med samme entusiasme mindre opgaver inden for vores to fagligheder. Vores kyndige medarbejdere sidder klar til at give dig et godt tilbud på murerarbejde, og du kan også bestille en konkret opgave med det samme til en fast timeløn med udspecificerede materialer. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os på tlf.: 29 43 83 03 eller på mail: per@moellemand.dk.

Kontakt os